The right way for you, to promote your Company

Botlek Logistics laat zien dat onze ontwikkeling om een tafelvlag te creëren, waarbij een specifieke doelgroep zich verbonden voelt met het product werkt.

Een tafelvlag met een bindende factor  

Voor een bedrijf als Botlek die dagelijks met pallets werkt was de keuze snel gemaakt. Samen met Botlek Logistics hebben wij dit project mogen realiseren. Hierbij is gekozen voor een tafelvlag met voor en achter een verschillend beeld.

Tafelvlaggen gericht op een specifieke doelgroep

Natuurlijk is het als transport bedrijf belangrijk om een tafelvlag te hebben staan. Maar met een Mini pallet creëer je een verbondenheid wat aansluit bij het bedrijf. Interesse …….

Flag It UP!

Minibeachflag  

 

 

 

Minibeachflag, Tafelvlaggen met een eigen karakter! 


Gerelateerde projecten

Tafelbanier Satijn

De tafelbanier satijn is aan beide kanten leesbaar en oogt daardoor een stuk fraaier. Deze banier is van steviger materiaal gemaakt en rondom voorzien van stiknaad.  Specificaties Kwaliteit satijn ( 90% polyester ) Afmeting ca.20x8cm.                                                                                          Tweezijdig identiek bedrukt ( recto / verso )  Confectie open zoom aan mast zijde.  Inclusief Houten standaard. Optioneel Chroom standaard (niet mogelijk met koord en lus) Plexiglas standaard.(niet mogelijk met koord en lus) Levering binnen 24 uur ( vraag naar de voorwaarden ) Verpakken per stuk ( voor mailing per post ) Voor en achter verschillend beeld Alle vlaggen met een verschillend design Gekleurde open zoom ( heel stijlvol) Andere afmetingen ( vraag naar de mogelijkheden )                                                                                                                                  

Mini zeilboot

Deze mini zeilboot hebben wij afgelopen jaar bedacht na aanleiding van een offerte aanvraag, voor een mini boot met vlag en zijn gaan kijken naar de mogelijkheden. In combinatie  met een satijn als materiaal hebben we de vorm van een zeilboot kunnen creëren Zoeken altijd een passende oplossing  Ook met bijpassende standaard, zullen watersport liefhebbers dit weten te waarderen. Maar ook met een andere standaard laat deze vlag zich goed presenteren. Heeft u interesse of staat u idee er niet bij, wij gaan graag met u in gesprek.  De koffie staat altijd koud ;)