Over ons

 

Minibeachflag is een visie die is ontstaan tijdens mijn  business studie, aan de Hogeschool Notenboom. Hier heb ik mijn ambitie voor het ondernemerschap verder ontwikkeld. En heb ik ervaring  opgedaan in de markt van textiel, marketing en management .

Nieuwe tijden 

Tijden veranderen en zo ook de vraag naar andere producten. Hier proberen wij op in te spelen, creëren nieuwe producten met als kenmerk, think out of the box. Mini beachflag is een gevoel, waarop de keuze is gebaseerd, als je kiest voor Minibeachflag dan is het een keus voor de chemie waarop wij graag onze relatie / klanten behandelen. Wij behandelen onze opdrachtgevers zoals wij ook graag behandeld willen worden.

Een nieuwe weg 

Met deze nieuwe weg proberen wij mensen op andere ideeën te brengen, standaard is zo gewoon. Wij zeggen altijd de koffie staat koud, om lekker te brainstormen en te kijken of wij oplossingen kunnen vinden op de vragen waar de klanten mee komen, hieruit ontstaan de mooiste producten. 

Doen is de beste manier van denken 

Wij beschikken over een jong team en hebben veel ervaring binnen de markt van de tafelvlaggen en soort gelijke producten. Wij produceren met ambacht dat wil zeggen dat de machines van vroeger nog steeds gebruikt worden met een vleugje digitale invloeden. De tijden mogen dan veranderd zijn de ambacht voor het vak is nog iedere dag aanwezig, met een frisse wind willen wij laten zien waar wij voor staan en wat wij kunnen.

 
Tijden veranderen, onze passie niet, ervaar het zelf.

Jordy Pompe