Minizeilboot 'evengenieten'

In samenwerking met Van Wassenhove Business gifts Belgium hebben wij een mooi project mogen maken voor VAB Belgium. Wij presenteren dan met trots de MINIZEILBOOT! 

Even iets anders dan een tafelvlag

Met deze Minizeilboot koos VAB voor een opvallende versie van de tafelvlag.En met een goed ontwerp is het de perfecte mix. Zo val je in positieve zin op.Het medium om met je doelgroep te communiceren.

Interesse? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hallo Minizeilboot, Hallo Minibeachflag 


Gerelateerde projecten

Ibiza

De Ibiza is de meest verkochte beachflag met een strak design en sportief uiterlijk valt deze mooi op. Voor elk event is dit een toevoeging alleen is de ruimte iets kleiner door zijn schuine inval. Specificaties Kwaliteit satijn ( 90% polyester ).  Afmeting ca.25x8cm. Tweezijdig identiek bedrukt. Confectie open zoom aan mastzijde. Inclusief Houten standaard. Optioneel Chroomstandaard. Beiden kanten verschillend bedrukt. Verpakken per stuk (voor mailing per post). Levering binnen 24 uur (vraag naar de voorwaarden).

3D modellen

De Kerstboom is het eerste product in het assortiment van de 3 D producten. Met de mogelijkheid van het computergestuurd uitsnijden zijn wij begonnen om een tafelvlag te creëren die aan meerdere kanten leesbaar is. Het resultaat is verbluffend. Eyecatcher voor speciale gelegenheden Deze producten worden geheel op maat gemaakt, nadat de offerte akkoord is, gaan wij met onze opdrachtgever een concept fase in waarin wij elk project als een nieuwe uitdaging zien om tot een mooi eind resultaat te komen.   Specificaties  Satijn 3-delig waarbij elk deel verschillend te bedrukken is Afmeting ca.25x19cm. Met chroom / hout of plexiglas standaard