PSI 2017 was big succes! Thanks to you!

19-01-2017

Viele dank! Tesekkurler! Tak! Merci! Grazie! Dzieki!Euxapiotw!Gracias! Dankjewel! Terima kasih! Thank you! Mahalo! Koszonjuk! Thank you all for visiting our stand at the PSI Messe 2017! 

De PSI was voor ons een succes, mede door onze partners die er voor zorgde dat wij zowel online als offline een perfecte presentatie hadden. Met een boost aan energie hebben wij de afgelopen week hard gewerkt om mooie contacten te leggen en uit te leggen waar Minibeachflag voor staat! Het was goed om te zien dat alle 3 de dagen goed bezocht werden. Wist je dat de PSI meer dan 932 exposanten en meer dan 16.500 bezoekers mochten begroeten!

Wij hebben leuke reacties gekregen op onze nieuwe producten zoals de mini pallet, mini boot en  plexiglas standaards. Het personaliseren van tafelstandaards zoals de mini pallet is een hot item. Dit is pas het begin, achter de schermen zijn wij al bezig met nieuwe ideeën te ontwikkelen. Het is altijd de vraag hoe de markt hierop reageert. Feit is dat onze visie aanslaat in de markt, en verbaasde ons ook over de 3D modellen die goed werden ontvangen.We zijn er nog lang niet maar het begin is er! We houden je hiervan op de hoogte!  

Leuk om te zien dat Minibeachflag in de openings video van de PSI zit. Op 0:18 is onze mini pallet met PSI logo te bewonderen! 

PSI 2018 is nog ver weg, maar we zien u graag terug

Team Minibeachflag 

Terug naar het overzicht