Mooi stuk over Minibeachflag - door eventbranche.nl

28-12-2016

Sjoerd Weikamp heeft names de eventbrache een mooi stukje geschreven over ons :

PROMOTIEARTIKELEN - De trend van kleinschalige evenementen is al een aantal jaren geleden ingezet en lijkt zeker niet op zijn retour. Logisch ook, want met een afgebakende, kleinere doelgroep is het makkelijker om in het 'hart' van de doelgroep te communiceren. In lijn met die trend zou je ook Minibeachflag kunnen plaatsen: met veelal tafel 'flags' is de communicatie klein, origineel maar effectief.

Minibeachflag timmert al wat langer aan de eventweg, maar met een compleet nieuwe look and feel pakt het communicatiebedrijf nu door. De oude vertrouwde beachflag is nog altijd onderdeel van het aanbod, maar de expertise en het succes van het bedrijf zit vooral in de minibeachflags. Deze worden veelal op tafel gebruikt om sponsoren, branding of het programma te communiceren. Het product ontwikkelt zich door, inmiddels zijn er vlaggetjes op mini-palets, mini-banieren, etc. Nu de effectiviteit zich bewezen heeft en het aanbod divers is, kwam Minibeachflag onlangs met een compleet nieuwe site.

Wat je met Minibeachflag kunt:

- Minibeachflags zijn ideaal voor tafelsettingen. Voor degene die zich aan een tafel bevinden met Minibeachflags komen niet om de communicatie heen.
- Door bijvoorbeeld bij de entree grotere beachvlaggen te gebruiken en die in het klein terug te laten komen op het event, zorgen de beachflags voor een eenduidige communicatielijn op het event.
- Omdat de communicatie met minibeachflags anders dan anders is, heeft het een hoge attentiewaarde.
 
TIP: ook leuk, plaats het programma van de dag op de minibeachflags.

Terug naar het overzicht