Presentatie Mini pallet

14-12-2016

Wij hadden dit jaar een idee om een nieuwe standaard te ontwikkelen waarmee wij een doelgroep kunnen aanspreken die zich verbonden voelen met het product. Natuurlijk is het als transport bedrijf leuk om een tafelvlag te hebben staan. Maar dit is zo standaard, een mini pallet spreekt veel meer aan. De verbondenheid zo verwachten wij zal dan ook groot zijn. Maar wij denken dat ook andere bedrijven dit een leuke nieuwe manier vinden van het presenteren van een communicatie uiting. 

Wij gaan deze minipallet voor tafelvlaggen nog wel door ontwikkelen.

Maar wij trappen 2017 af met de PSI te Düsseldorf en daar zal dan ook de Mini pallet gepresenteerd worden. Daar kunt u deze nieuwe standaard bewonderen, wij zijn enorm trots om zo leuke eyecatcher te kunnen toevoegen binnen ons assortiment.

Uitzonderlijk karakter 

Wij zij heel benieuwd naar jullie mening. De mini pallet laat zich goed bedrukken voor het communiceren van een telefoonnummer of www adres.De eerste 6 maanden van 2017 zullen wij deze standaard aanbieden tegen een introductie prijs. Dus vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Hallo Communicatie uitingen, Hallo minibeachflag!

Terug naar het overzicht